Re-volt na Win7 x64

Categories: Nezaradené, svet Koaly
Comments: 2 komentáre
Published on: 27. decembra 2012

Keďže nás všetkých bavia závodné hry, a občas zmena nezaškodí, vyhrabal som doma medzi cédečkami aj originálku Revolt. Dátum vydania rok 1999. Keďže ma hra vtedy bavila, nasledovala inštalácia. Ale ouva, na Win7 x64 sa odmietla spustiť. Tak mi to nedalo a tu je návod ako ju rozchodiť aj na tomto operačnom systéme.

  •  Hru niekam nainštalujeme. Je uplne jedno kam, na ceste nezáleží.
  • Stiahneme si patch 1.207 a rozbalíme ho do adresára kam sme si hru predtým nainštalovali (samozrejme potvrdíme prepísanie súborov).
  •  Vytvoríme si na ploche odkaz na revolt.exe.
  • Klikneme na neho pravou myšou, vyberieme vlastnosti, do poľa Cieľ: pridáme na koniec -sli (Malo vy to vyzerať nejako takto “C:\Cesta k Re-volt\revolt.exe” -sli) ak tam nebudete mať úvodzovky ani ich nedopľňajte.
  • Prekliknite sa na záložku Kompatibilita: zašktnite checkbox Tento program spustiť v režime kompaktibilnom s: a vyberte systém Windows 98 alebo Windows Me. Zaškrtnite taktiež Spustiť tento program ako správca. Povrďte tlačidlom OK

To je všetko a hra sa nám teraz bez problémov spustí. Užite si ju znova, lebo na rozdiel od väčšiny nových závodnych sračiek s ohromujúcou grafikou je fakt zábavná.

2 komentáre
  1. fero00 píše:

    mne vypisuje stale chybu : No Zbuffer available 🙁

  2. Anonym píše:

    Musis to tam napsat i stou mezerou *.exe(mezera)-sli pak to pujde

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

*

Welcome , today is utorok, 19. marca 2024